Jump to content

[MODEL] Cum cer corect o configuratie PC?


Recommended Posts

  • Fondator

Am creat un model optional (stiu ca sunteti lenesi, si nu vreti sa cititi si sa scrieti prea mult) in cazul in care urmariti achizitionarea unei noi configuratii PC, si as dori sau mai bine zis, ar trebui sa il luati in vedere atunci cand optati sa deschideti un topic in aceasta sectiune pe acest subiect. Desigur, voi puteti sa va alcatuiti si un mini-text personalizat in care sa dezvoltati ceea ce e precizat in modelul de mai jos, deci nu sunteti obligati sa-l folositi daca explicati totul cum trebuie.

 

Bugetul maxim (informatie necesara pentru gasirea unor componente potrivite )
Perioada achizitiei (pot aparea reduceri de care nici sa nu stiti )
Modul de intrebuintare al sistemului (gaming, programare, s.a.m.d)
Vei face overclocking in viitor? (overclocking-ul este facut doar de catre cei experimentati, informati-va inainte sa raspundeti)
Configuratia trebuie sa contina si monitor? (daca nu, precizeaza rezolutia maxima a monitorului detinut si spune-ne daca doresti sa-l schimbi in viitor)
Doresti includerea in buget si a unor periferice? (mouse, tastatura, boxe, etc)
Vrei sa pastrezi o componenta de la vechiul sistem? Daca da, care?:

 

 

*In cazul in care doriti sa achizitionati doar o anumita componenta pentru sistemul vostru actual, sunteti rugati sa va postati configuratia actuala si sa precizati pana si cele mai mici detalii pentru a primi raspunsuri rapide cu recomandarile potrivite.

 

*In cazul in care aveti un sistem si doriti sa-l optimizati, urmati exemplul de mai sus si postati si cea mai mica informatie despre sistemul actual pentru a putea primi anumite propuneri pentru componente cu ajutorul carora sa puteti obtine o eficienta mai buna a acestuia.

Deathstroke GIF - Deathstroke - Discover & Share GIFs

Link to comment
Share on other sites

  • XqZGeorGe pinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...