Administrators mr.franta Posted June 19 Administrators Share Posted June 19 Gameplay: – S-a redus dimensiunea incarcatorului M4A1-S la 20 de gloanțe, cu 80 în rezervă. Ancient: -Eliminare stiva de lăzi în afara locației „peșteră”. -S-a fixat pixelgap din interiorul „peșterii” spre T mijloc. -S-au remediat erorile de tăiere a solului la mijloc, făcând jucătorii să treacă ușor în aer. -Terenul netezit din afara „peșterii” în jos spre rampa B. -Săpătură arheologică blocată în interiorul „peșterii” eliminata. -A fost blocată o ieșire laterală către site-ul A, ieșirea rămasă a fost lărgită -S-au remediat unele erori vizuale când priveam spre mijloc din camera „gogoșilor”. - Reducerea daunelor cauzate de wallbang prin schele la locul B. -Lumina sporita emisa de lumanari/lampinare. Inferno: -S-a crescut daunele de explozie cu bombe de la 500 la 620 Vertigo -O altă încercare de a repara molly prin insecta de podea la mijloc -S-a eliminat o poziție prin colțul rampei Cache: -S-a remediat un exploit. Vineward - Îmbunătățiri de performanță și stabilitate -Iedera se leagănă acum în vânt -S-au rezolvat problemele de deplasare vfizică 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelfromhell Posted June 19 Share Posted June 19 Aparent cred ca ne indreptam iar spre M4A4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators mr.franta Posted June 19 Author Administrators Share Posted June 19 Mda,eu mai vroiam 5 gloante in plus. Ce au facut pe ancient cred ca e o treaba minunata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts